Revelion 2020 Bucuresti

Oferte Revelion 2020 Bucuresti la restaurante, cluburi, ballroom, cafenele. Revelion Bucuresti cu meniuri, last minute. Locatii revelion 2020 Bucuresti.

Puteti contacta furnizorul sau solicita informatii pentru oferta dumneavoastra preferata de revelion in Bucuresti direct din site.

Viva la Vida! Revelion 2020
@ The Old Sibiu

Vino sa petreci trecerea dintre ani in Centrul Bucurestiului alaturi de familie si/sau prieteni impreuna cu echipa The Old Sibiu care-ti promite o seara memorabila!

Scoatem asii din maneca si-ti oferim o petrecere premium. Atmosfera va fi intretinuta de Cvartetul Anima alaturi de diverse momente artistice: cabaret/ show brazilian / DJ / muzica live / muzica internationala si de petrecere.

Pe parcursul petrecerii toate momentele vor fi surprinse de catre un fotograf profesionsit. Am pregatit delicatese, Open Bar fabulos, distractie si petrecere pana dimineata. In atmosfera perfecta a restaurantului nostru, aceasta noapte are un singur castigator: pe tine!

Restaurantul nostru beneficiaza de parcare privata.

Cvartetul ANIMA
Cabaret
Show brazilian
DJ
Ultra All Inclusive

INFO PREȚ

Prețul unui bilet la REVELIONUL 2020 The Old Sibiu este 429 lei.

Pe 31 Decembrie, The Old Sibiu vă invită la REVELION!

Cu o capacitate de pana la 170 de locuri, situat in centrul Bucurestiului, Restaurantul The Old Sibiu va invita sa petreceti noaptea dintre ani intr-o locatie eleganta, spatioasa, intr-o atmosfera festiva, dar si plina de viata si culoare.

Mai mult despre The Old Sibiu...

REZERVĂ SAU CERE DETALII
Numele tău
Email
Telefon
Ai un mesaj?
sigla
The Old Sibiu
Str. Otetelesanu nr. 3A-3B [harta]
Zone - Cismigiu, Bucuresti
REZERVĂRI PRIN TELEFON
0721-172-390, 0723-602-560
Inapoi
Contact
Înscrie o nouă ofertă
Lista cu ofertele
Revelion in Bucuresti - oferte  Oferte revelion din toata Romania  Restaurante nunti Bucuresti