Revelion 2024 Bucuresti

Oferte Revelion 2024 Bucuresti la restaurante, cluburi, ballroom, cafenele. Revelion Bucuresti cu meniuri, last minute. Locatii revelion 2024 Bucuresti.

Puteti contacta furnizorul sau solicita informatii pentru oferta dumneavoastra preferata de revelion in Bucuresti direct din site.

Revelion spectacol 2024, seara live si DJ

@ Simposio Events Salon Favola

Alege sa iti petreci cea mai speciala seara din an, trecerea spre un an nou mai bun si prosper in toate, alaturi de echipa Simposio Events, brandul de care ai nevoie pentru reusita oricarui eveniment din viata ta.

Simposio Events organizeaza doua petreceri de Revelion, in cele doua saloane ale sale! In continuare, detalii despre Revelion Salonul Favola cu muzica live si invitati speciali.

Pentru Salon Caruso cu DJ live si spectacol de lumini laser, detalii aici.

Simposio Events pregateste o petrecere de revelion memorabila pentru ca invitatii sa intre in 2024 cu cea mai buna energie; muzica live (muzica populara, usoara si muzica de petrecere) preparate delicioase si un bogat bar de bauturi: bauturi aperitiv Premium, cocktail-uri, bauturi racoritoare, vin, cafea.

Muzica live
Formatia Ionut Micu
DJ
Spectacol de lumini
Cocktailuri & shoturi
499 459 lei

Iti oferim un meniu festiv format din 3 feluri de mancare si desert, Open Bar Nelimitat cu bauturi rafinate, Cocktailuri si Shoturi, spectacol de lumini, Live Music, Dj, Spectacol Magic, Spectacol Dansuri Populare.

INFO PREȚ / ULTIMELE 30 LOCURI

Prețul unui bilet pentru REVELION 2024 la Simposio Events - salonul Favola este de 499 459 lei.

Meniu pentru copii 5-12 ani, 200 lei (aperitiv, pui Shanghai cu cartofi prajiti si salata de vara, tort festiv).

Ai un grup mai mare de prieteni?

Rezerva acum pentru minim 12 persoane si veti plati doar pentru 11.

Despre Simposio Events Salon Favola

Fiecare eveniment spune o poveste, iar cele mai frumoase povești încep la Simposio Events, unde bucuria și fericirea dansează în sala atent decorată după ideile dumneavoastră. Suntem o echipa pasionata, pregatita si experimentata in organizarea oricarui tip de eveniment. Lasa in grija echipei noastre detaliile si tu bucura-te de momentul frumos din viata ta.

Detalii...

REZERVĂ SAU CERE DETALII
Numele tău
Email
Telefon
Ai un mesaj?
sigla
Simposio Events Salon Favola
Str. Popa Lazăr nr. 5-25 [harta]
Bucuresti , zona Obor  
0727-714-808
REZERVĂ ONLINE

Locații exclusive

Oferta Revelion 2024 Iris Ballroom Oferta Revelion 2024 Autentic Events Hall Revelion 2024 Portofino Events Baneasa Oferta Revelion 2024 Arenele Romane Club Edition
Inapoi
Contact
Înscrie o nouă ofertă
Lista cu ofertele
Revelion in Bucuresti - oferte  Oferte revelion din toata Romania  Restaurante nunti Bucuresti