Revelion 2020 Bucuresti

Oferte Revelion 2020 Bucuresti la restaurante, cluburi, ballroom, cafenele. Revelion Bucuresti cu meniuri, last minute. Locatii revelion 2020 Bucuresti.

Puteti contacta furnizorul sau solicita informatii pentru oferta dumneavoastra preferata de revelion in Bucuresti direct din site.

Mega Revelion - Petrecerea Anului
@ Simposio Events

Alege SIMPOSIO EVENTS de Anul Nou

Alege sa iti petreci cea mai speciala seara din an, trecerea spre un an nou mai bun si prosper in toate, alaturi de echipa Simposio Events, brandul de care ai nevoie pentru reusita oricarui eveniment din viata ta. Un cadru elegant, rafinat si exclusivist, unde orice eveniment de vis devine realitate si unde veti simti nevoia sa reveniti iar si iar.

Georgel Nucă Prezentator Etno TV
Taraful Etno TV Victor Florea
Dansuri orientale cu Florenza
Patricia Gheață - solistă muzică populară
Milana - solistă muzciă ușoară

Iti oferim un meniu festiv format din 3 feluri de mancare si desert, Open Bar Nelimitat cu bauturi rafinate, Cocktailuri si Shoturi, spectaloc de lumini, Live Music Taraful Etno Victor Florea, Dj, Spectacol Magic, Spectacol Dansuri Populare.

OFERTĂ LAST MINUTE

ULTIMELE 30 LOCURI pentru REVELIONUL 2020 la Simposio Events la 360 299 lei.

Pe 31 Decembrie, Simposio Events vă invită la REVELION!

Fiecare eveniment spune o poveste, iar cele mai frumoase povești încep la Simposio Events, unde bucuria și fericirea dansează în sala atent decorată după ideile dumneavoastră. Suntem o echipa pasionata, pregatita si experimentata in organizarea oricarui tip de eveniment. Lasa in grija echipei noastre detaliile si tu bucura-te de momentul frumos din viata ta.

Mai mult despre Simposio Events...

REZERVĂ SAU CERE DETALII
Numele tău
Email
Telefon
Ai un mesaj?
sigla
Simposio Events
Str. Popa Lazăr nr. 5-25 [harta]
Zone - Obor, Bucuresti
REZERVĂRI PRIN TELEFON
0727-714-808, 0723-685-633
Inapoi
Contact
Înscrie o nouă ofertă
Lista cu ofertele
Revelion in Bucuresti - oferte  Oferte revelion din toata Romania  Restaurante nunti Bucuresti