Revelion 2020 Bucuresti

Oferte Revelion 2020 Bucuresti la restaurante, cluburi, ballroom, cafenele. Revelion Bucuresti cu meniuri, last minute. Locatii revelion 2020 Bucuresti.

Puteti contacta furnizorul sau solicita informatii pentru oferta dumneavoastra preferata de revelion in Bucuresti direct din site.

Revelion 2020 - doar pentru cunoscători!
@ Restaurant Bolta Rece

Pentru al 11-lea an consecutiv, Restaurantul Bolta Rece vă invită la Revelion în Salonul Cramă cu preparate rafinate și băutură fără limită. Daca tot e sa treacă 2019, barem să treacă la noi!

In stil propriu, superior si fara egal, cu mancare si bautura fara limita. DJ PROFESIONIST - Caffe concert, cover-uri muzica romaneasca si internationala, muzica populara.

INFO PREȚ

Prețul unui bilet la REVELIONUL Bolta Rece este 350 lei.

Pe 31 Decembrie, Bolta Rece vă invită la REVELION!

Restaurantul Bolta Rece va asteapta in cartierul rezidential bine-cunoscut Aviatorilor, intr-o locatie deosebita. Cu o istorie bine inradacinata inca din 1889, anul fondarii restaurantului, Bolta Rece a devenit un adevarat simbol in lumea restaurantelor din Bucuresti.

Personalul este super-calificat, manierat si discret si va asteapta sa petreceti clipe de neuitat in cadrul restaurantului.

Mai mult despre Bolta Rece...

REZERVĂ SAU CERE DETALII
Numele tău
Email
Telefon
Ai un mesaj?
sigla
Restaurant Bolta Rece
Str. Popa Savu nr. 53-55 [harta]
Zone - Aviatorilor, Bucuresti
REZERVĂRI PRIN TELEFON
0722-527-077
Inapoi
Contact
Înscrie o nouă ofertă
Lista cu ofertele
Revelion in Bucuresti - oferte  Oferte revelion din toata Romania  Restaurante nunti Bucuresti