Revelion 2020 Bucuresti

Oferte Revelion 2020 Bucuresti la restaurante, cluburi, ballroom, cafenele. Revelion Bucuresti cu meniuri, last minute. Locatii revelion 2020 Bucuresti.

Puteti contacta furnizorul sau solicita informatii pentru oferta dumneavoastra preferata de revelion in Bucuresti direct din site.

Lets ring the New Year 2020 with style
@ Reina Events

Scoatem toti asii din maneca si va oferim o petrecere de Revelion 2020 premium cu band-uri de muzica live, show de dans cu muzica Charleston, divertisment, show de artificii la miezul noptii si multe surprize.

Ora de incepere 21:00

Petrecerea va fi extraordinara multumita artistilor care si-au anuntat prezenta la super-revelionul de la Reina Events Ballroom.

Iulia Dumitrache & Band - show de muzică live, coveruri, show de muzica balkanică; Compania 7 - muzică live, coveruri; Ionela Guzic - muzică populară; WOW Dance - Show de dans pe muzica anilor ‘20, stilul Charleston.

Show de artificii la miezul nopții / Preparate și meniu culinar realizate de Chef Răzvan Alexandru

IULIA DUMITRACHE & Band
COMPANIA 7
IONELA GUZIC
WOW Dance
TEMA The Great Gatsby

Va invitam sa experimentati trecerea dintre ani printr-o calatorie culinara desavarsita, presarata cu muzica, voie buna, bauturi alese si momente memorabile.

Decorul și tematica, inspirate din anii ‘20 și din celebrul roman ‘The Great Gatsby’, vor asigura cea mai bună distracție entru marea petrecere dintre ani.

OFERTĂ LAST MINUTE

Prețul REVELIONULUI 2020 la Reina Events este 590 490 lei / adult și 300 lei / copil 3-12 ani.

Copiii cu varsta peste 12 ani - pret intreg.

Pe 31 Decembrie, Reina Events vă invită la REVELION!

Patru saloane decorate cu stil si atentie la detalii, o minunata gradina cu piscina, o parcare generoasa, bucatarii proprii aflate sub bagheta lui Chef Razvan Alexandru, plus o serie de servicii optionale menite sa completeze evenimentul exact cum vi-l doriti.

REZERVĂ SAU CERE DETALII
Numele tău
Email
Telefon
Ai un mesaj?
sigla
Reina Events
Str. Lt. Nicolae Pascu nr. 81 [harta]
Zone - Dristor, Bucuresti
REZERVĂRI PRIN TELEFON
0720-769-894, 0726-000-429
Inapoi
Contact
Înscrie o nouă ofertă
Lista cu ofertele
Revelion in Bucuresti - oferte  Oferte revelion din toata Romania  Restaurante nunti Bucuresti