Revelion 2020 Bucuresti

Oferte Revelion 2020 Bucuresti la restaurante, cluburi, ballroom, cafenele. Revelion Bucuresti cu meniuri, last minute. Locatii revelion 2020 Bucuresti.

Puteti contacta furnizorul sau solicita informatii pentru oferta dumneavoastra preferata de revelion in Bucuresti direct din site.

Gabriel Cotabiță, Crina Matei și alti invitați
@ Mari Vila Hotel

Dupa cum v-am obisnuit in ultimii ani cu petreceri minunate, va asteptam si de aceasta data, sa serbam impreuna noaptea dintre ani.

Cele doua saloane de poveste, Salon Atlantic si noul inaugurat, Salon Rustic, va asteapta cu usile deschise si cu o cupa de sampanie, incepand cu ora 21:00.

Vom servi preparate rafinate alaturi de bauturi fine (open bar), iar de atmosfera magnifica cu muzica din repertoriul romanesc si international, se vor ocupa trupa IMPULS din Comarnic - LIVE (Salon Rustic) si PERFECT BAND și Marius Cristi Popa - LIVE (Salon Atlantic).

Atmosfera in ambele saloane va fi intretinuta de invitati speciale, precum GABRIEL COTABITA, CRINA MATEI si CAMELIA STOIAN.

Trupa Impuls (Salon Atlantic)
Perfect Band (Salon Rustic)
GABRIEL COTABITA
CRINA MATEI
Camelia Stoian

La trecerea in noul an, vom ciocni un pahar de sampanie alaturi de cei dragi si vom privi grandiosul spectacol de articificii. Nu vor lipsi tombola cu premii substantiale si multe alte surprize.

REVELION DE POVESTE PENTRU COPII

"O poveste moderna, captivanta, antrenanta si foarte galagioasa." Pentru copiii dumneavoastra va oferim o petrecere speciala intr-un decor de basm. La cumpana dintre ani, copiii se vor bucura de jocuri interactive, magie, dans, concursuri si un meniu special.

INFO PREȚ

Prețul REVELIONULUI 2020 Hotel Mari Vila este 500 lei de persoană.

Pentru copii, meniu special la prețul de 200 lei.

PETRECERE PRIVATA IN SALONUL PATTAYA

Pentru minim 30 persoane, pret 500 lei de persoană.

OFERTĂ SPECIALĂ CAZARE

250 lei pentru o cameră dublă - include cazare, parcare, gustare și ciorbă de potroace pentru dimineața de Sf. Vasile, începând cu orele 11:00.

Pe 31 Decembrie, Mari Vila Hotel **** vă invită la REVELION!

Hotel Mari Vila **** ofera oaspetilor sai un confort deosebit si beneficiaza de un numar de 65 camere spatioase si primitoare, 6 sali de conferinta, 2 restaurante spatioase si elegante, 1 lobby lounge, 1 executive lounge, 3 terase, toate acestea reprezentand oaza ideala atat pentru dezvoltarea afacerilor dumneavoastra cat si pentru relaxare.

Mai mult despre Mari Vila Hotel ****...

REZERVĂ SAU CERE DETALII
Numele tău
Email
Telefon
Ai un mesaj?
sigla
Mari Vila Hotel
Str. Balta Doamnei nr. 44-50 [harta]
Zone - Pallady, Bucuresti
REZERVĂRI PRIN TELEFON
0755.345.345
Inapoi
Contact
Înscrie o nouă ofertă
Lista cu ofertele
Revelion in Bucuresti - oferte  Oferte revelion din toata Romania  Restaurante nunti Bucuresti