Revelion 2024 Bucuresti

Oferte Revelion 2024 Bucuresti la restaurante, cluburi, ballroom, cafenele. Revelion Bucuresti cu meniuri, last minute. Locatii revelion 2024 Bucuresti.

Puteti contacta furnizorul sau solicita informatii pentru oferta dumneavoastra preferata de revelion in Bucuresti direct din site.

Revelion 2024 la cel mai nou salon din sud

@ Lolu Forest Events

Cu ocazia petrecerii de Revelion îți oferim o experiență memorabilă pentru a marca într-un mod spectaculos trecerea în noul an.

Cel mai nou salon de evenimente situat in sudul Bucurestiului oferă o atmosferă elegantă, meniuri fine si spectacol muzical de exceptie cu Mihai Gradisteanu si formatia sa.

Specialiștii noștri în organizare de evenimente te stau la dispoziție. Cu pasiune pentru ceea ce facem și o vastă experiență în organizarea de evenimente, garantăm că rezultatele vor fi pe măsura așteptărilor tale.

Muzică LIVE
Mihai Grădișteanu și formația sa
Bauturi rafinate
Open bar
450 399 lei

Cu o capacitate de 200 de persoane, vei putea invita toți cei dragi să sărbătorim împreună trecerea în noul an.

Contactează-ne și lasă petrecerea de Revelion în mâinile noastre. Suntem aici să îndeplinim dorințele tale și să asigurăm că trecerea în noul an va fi de neuitat. Vino să sărbătorim împreună în stilul tău preferat!

PREȚ PROMO

450 399 lei pentru adult, 195 lei pentru copil.

Echipa noastră de bucătari talentați va pregăti preparate culinare deosebite din cele mai proaspete ingrediente, iar ospatarii noștri profesioniști și amabili se vor asigura că vei fi servit cu atenție și promptitudine.

Despre Lolu Forest Events

Lolu Forest Events - locatia evenimentelor tale speciale, cu servicii de inalta calitate si preturi accesibile, pentru a transforma visurile tale in realitate.

Situata intr-o oaza linistita langa Padurea Craiului si convenabil amplasata pe centura Bucurestiului, la intrarea in comuna Berceni, Lolu Forest Events ofera un cadru perfect pentru orice ocazie. Cu o capacitate de la 60 pana la 200 de persoane, salonul nostru elegant este ideal pentru nunti, botezuri, majorate si multe altele.

Detalii...

REZERVĂ SAU CERE DETALII
Numele tău
Email
Telefon
Ai un mesaj?
sigla
Lolu Forest Events
Șoseaua de Centură nr. 119
Bucuresti , zona Berceni  
0723-308-126
REZERVĂ ONLINE

Locații exclusive

Oferta Revelion 2024 Iris Ballroom Oferta Revelion 2024 Autentic Events Hall Revelion 2024 Portofino Events Baneasa Oferta Revelion 2024 Arenele Romane Club Edition
Inapoi
Contact
Înscrie o nouă ofertă
Lista cu ofertele
Revelion in Bucuresti - oferte  Oferte revelion din toata Romania  Restaurante nunti Bucuresti