Revelion 2020 Bucuresti

Oferte Revelion 2020 Bucuresti la restaurante, cluburi, ballroom, cafenele. Revelion Bucuresti cu meniuri, last minute. Locatii revelion 2020 Bucuresti.

Puteti contacta furnizorul sau solicita informatii pentru oferta dumneavoastra preferata de revelion in Bucuresti direct din site.

New Year′s Eve - Mega show cu muzica live
@ Jubile The Ballroom

Mega show cu muzică live!

Ți-am pregătit un spectacol variat, care te va ține în mișcare toată noaptea: piese de top cântate live de Heavy Rotation Band, ritmuri grecești aduse chiar din Atena și Salonic de Meet the Greeks și muzica noastră românească cu Gina Matache.

Brigitta & Noca Grooves
Meet the Greeks
Gina Matache
Meniu culinar premium
Open bar all night long

Meniu culinar special și Open Bar All Night Long - ți-am pregătit un meniu premium, delicios, cu preparate atent selecționate de Chefii noștri recunoscuți și special gândite pentru petrecerea de Revelion și un pachet complet de băuturi în sistem de consum nelimitat.

Locație centrală, cu un decor deosebit și ambianță aparte. Alege pentru seara de Revelion o locație premium, centrală, cu acces facil la mijloacele de trasport în comun și un concept de petrecere cu muzică pentru toate gusturile pentru o seară memorabilă alături de prieteni sau familie.

ECHIPĂ DE PROFESIONIȘTI premiați de Casa Regală a României.

INFO PREȚ

Pretul REVELIONULUI 2020 la Jubile Decebal este 380 lei. Lista de inscriere este in mod oficial deschisa!

Descarca brosura NYE 2020 @ Jubile The Ballroom

Pe 31 Decembrie, Jubile The Ballroom vă invită la REVELION!

Cu o experienta vasta in domeniul horeca, Jubile a reusit sa se impuna in primul rand prin calitatea serviciilor pe care le ofera, iar in cel de-al doilea rand prin atentia acordata fiecarui eveniment organizat. Jubile The Ballroom este mai mult decat un organizator de evenimente.

Mai mult despre Jubile The Ballroom...

REZERVĂ SAU CERE DETALII
Numele tău
Email
Telefon
Ai un mesaj?
sigla
Jubile The Ballroom
Sos. Mihai Bravu nr. 223 [harta]
Zone - Decebal, Bucuresti
REZERVĂRI PRIN TELEFON
0729-601-091
Inapoi
Contact
Înscrie o nouă ofertă
Lista cu ofertele
Revelion in Bucuresti - oferte  Oferte revelion din toata Romania  Restaurante nunti Bucuresti