Revelion 2020 Bucuresti

Oferte Revelion 2020 Bucuresti la restaurante, cluburi, ballroom, cafenele. Revelion Bucuresti cu meniuri, last minute. Locatii revelion 2020 Bucuresti.

Puteti contacta furnizorul sau solicita informatii pentru oferta dumneavoastra preferata de revelion in Bucuresti direct din site.

Glittering New Year′s Eve Party
@ Capital Plaza Hotel

Când bate gongul de Anul Nou vrei să fii în centrul atenției, în centrul distracției, în centrul orașului! Ritmuri moderne, o tombolă cu premii, un meniu bogat cu cele mai rafinate preparate, un bar nelimitat cu cele mai variate băuturi. Inclusiv șampania de la miezul nopții, artificiile și tortul festiv.

Beneficiază de cele mai bune oferte de Revelion în București pe care le-am pregătit în decorul efervescent de la Capital Plaza - locul cel mai potrivit să începi un An Nou în stil capital!

MUZICA LIVE
4 Soul Band

DJ
Tombola cu premii

Meniu de Revelion - inclusiv cele mai variate băuturi - aperitive de Revelion, fripturi fragede, pastramă savuroasă, specialități de pește, cartofi aburinzi și legume variate, brânzeturi și nuci, o diversitate de prăjituri - acest meniu de Revelion va satisface cele mai rafinate gusturi.

Plus e însoțit de o diversitate de băuturi nelimitate: sucuri de fructe, cocktailuri, shot-uri, vinuri, specialități de cafea și prosseco.

Savurează și distrează-te la Revelion 2020 în București, în atmosfera unică de la Capital Plaza!

MINIREVELION COPII

Eroii de desen animat vor fi partenerii de joacă ai copiilor într-un univers de poveste. Jocuri interarctive, statui muzicale, micii detectivi, jocuri de actorie, sunt doar câteva dintre jocurile ce le vor asigura copiilor o seară specială.

EARLY BOOKING

Prețul pentru adult la REVELIONUL 2020 Capital Plaza Hotel este 465 442 lei.

Valabil doar pentru rezervare și plată integrală până la 30.11.2019.

Pentru copii, 170 lei / copil sau 300 / 2 copii.

Programul se realizează pentru un grup minim de 20 copii.

Pe 31 Decembrie, Capital Plaza Hotel vă invită la REVELION!

Deschis in 2009, in inima Bucurestilor, Capital Plaza este un hotel dedicat pana la detaliu confortului oaspetilor sai. In cadrul Hotelului Capital Plaza se pot organiza atat evenimente corporate cat si evenimente sociale.

Mai mult despre Capital Plaza Hotel...

REZERVĂ SAU CERE DETALII
Numele tău
Email
Telefon
Ai un mesaj?
sigla
Capital Plaza Hotel
B-dul Iancu de Hunedoara nr. 54 [harta]
Zone - Dorobanti, Bucuresti
REZERVĂRI PRIN TELEFON
0733.200.226
Inapoi
Contact
Înscrie o nouă ofertă
Lista cu ofertele
Revelion in Bucuresti - oferte  Oferte revelion din toata Romania  Restaurante nunti Bucuresti